BER Bouw en Renovatie B.V. is specialist in het (ver)bouwen, renoveren en onderhouden van onroerend goed.
Wij maken gebruik van duurzame producten, handelen snel en hebben oog voor detail. Hiermee maken wij het verschil en geven wij onze klanten nét dat beetje extra. Enkele kenmerken zijn: Betrouwbaar, Energiek, Ruimdenkend en humor. Door daadkrachtig handelen en het aangaan van versterkende nieuwe samenwerkingen, breidt het bedrijf zich steeds verder uit met nieuwe en uitdagende projecten als gevolg.

Om continuïteit en kwaliteit in uitvoering en begeleiding te borgen is ons team recentelijk uitgebreid met Jorien van Erp en Nick van Eembergen. Zo kunnen we blijven vasthouden aan onze filosofie dat niets onmogelijk is. Jorien verzorgd zowel de projectadministratie als de financiële administratie, de ontvangst van klanten en zorgt voor een lekkere kop koffie. Nick is aangesteld als calculator/werkvoorbereider, hij zorgt o.a. voor de juiste berekeningen, materialen en informatiestroom richting ons bouwteam.


Door deze ondersteuning kan de focus gelegd worden op groei en ontwikkeling en kijken we als team met veel vertrouwen uit naar de toekomst.